Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Lasagnette met broccoli

Lasagnette met broccoli

Ingrediënten

  • 250 gram broccoli, in roosjes
  • 4 eetlepels olie
  • 300 gram gehakt
  • 250 gram Italiaanse groentemix
  • 1 pak Knorr Wereldgerecht Lasagnette Napoletana
  • 400 milliliter melk
  • 1 komkommer, in dunne schijfjes
  • ovenschaal van ca. 1,5 l, ingevet
Lasagnette met broccoli product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 55 minuten
Recipes/Persons 3 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200oC. Blancheer de broccoli circa 3 minuten. Verhit 1 eetlepel olie en bak hierin het gehakt rul, bruin en gaar. Voeg de groentemix en de broccoliroosjes toe en bak 1-2 minuten mee. Voeg van het Wereldgerecht het zakje ‘saus’, de melk en 300 ml water toe en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat 1-2 minuten doorkoken op een lage stand. Roer van het Wereldgerecht de mini-lasagnebladen door de saus en schep het mengsel over in de ovenschaal. Bak de lasagnette in de oven in circa 40 minuten gaar. Meng intussen van het Wereldgerecht het zakje ‘dressing’ met de rest van de olie en 3 eetlepels water en schep de dressing door de komkommerschijf- jes. Serveer de lasagnette met de komkommerschijfjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 725
  • Eiwit 39 g
  • Koolhydraten 33 g
  • Vet 45 g