
Lasagnette met broccoli
Hoofdgerecht
3 pers.
ca. 55 min
Europees
Ingrediënten
250 gram broccoli (in roosjes)
4 eetlepels olijfolie
300 gram gehakt
250 gram Italiaanse wokgroenten
1 pak mix voor lasagnette
400 milliliter melk
1 komkommer (in dunne plakjes)
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer de broccoli circa 3 minuten.
2. Verhit 1 eetlepel olie en bak hierin het gehakt rul, bruin en gaar. Voeg de wokgroenten en de broccoliroosjes toe en bak 1-2 minuten mee.
3. Voeg van het lasagnette het zakje ‘saus', de melk en 300 ml water toe en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat 1-2 minuten doorkoken op een lage stand.
4. Roer van de mix de mini-lasagnebladen door de saus en schep het mengsel over in de ovenschaal.
5. Bak de lasagnette in de oven in circa 40 minuten gaar.
6. Meng intussen het zakje ‘dressing' uit het pak lasagnette met de rest van de olie en 3 eetlepels water en schep de dressing door de komkommerplakjes. Serveer de lasagnette met de komkommerplakjes.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
725 kcal
Vetten
45 gram
Waarvan verzadigd vet
13 gram
Koolhydraten
33 gram
Eiwitten
39 gram
Meer recepten in de categorie