
Lente-sangria
8 pers.
ca. 10 min
Spaans
Ingrediënten
1/2 papaya
1 Pink Lady appel
1 citroen (schoongeboend)
200 ml sinaasappellikeur
1 fles Cava Rosé Bienvenido of Ita Prosecco rosé
1 liter bruisend mineraalwater met citroen
ijsblokjes
grote karaf
Bereidingswijze
Halveer de papaya in de lengte en schep met een lepel de zaadlijsten eruit. Verwijder de schil van 1 helft en snijd het vruchtvlees in partjes. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in partjes. Snijd de citroen in plakjes.
Doe al het fruit in de karaf, voeg de sinaasappellikeur en de rosé toe en vul aan naar smaak met het mineraalwater en ijsblokjes.
Variatietip!
Maak voor de kinderen een roze cocktail van frambozensiroop met fruit en een scheutje bruisend water.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
170 kcal
Koolhydraten
11 gram