
Loaded aardappelsterren
Bijgerecht
4 pers.
ca. 15 min
Hollands
Ingrediënten
3 eetlepels PLUS Olijfolie
450 gram Feestelijk PLUS Aardappel-kerststerren
25 gram PLUS Luxe sla rucola
1 spuitzak Feestelijk PLUS Verse roomkaas truffel
10 gram Melkan Parmigiano Reggiano
1 Rasp
Bereidingswijze
1. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de aardappelsterren in 10 min. Goudgeel en gaar.
2. Schep de aardappelsterren op een schaal. Bestrooi ze met de rucola en breng op smaak met zout en peper.
3. Spuit de roomkaas in banen op de rucola. Rasp er de Parmezaanse kaas boven.
Variatietip
Bestrooi de rucola met 100 gram gebakken spekreepjes voor een extra hartige topping.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
367 kcal
Vetten
9 gram
Waarvan verzadigd vet
3 gram
Koolhydraten
29 gram
Waarvan suikers
3 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
7 gram
Zout
1.30 gram
Meer recepten in de categorie