

Loaded fries met vega shoarma
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 40 min
10.09 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Rode uien
2 stuks Paprika
300 gram Vivera shoarma
700 gram PLUS Verse frites
150 gram PLUS Goudse geraspte kaas jong
2 stuks Bosuien
100 ml Knoflooksaus
Bereidingswijze
1. Verwarm de frituurpan voor op 175 graden en verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd de rode ui in halve ringen en de paprika in blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak aan tot de groenten zacht beginnen te worden. Voeg de vegetarische shoarma toe en bak 5 minuten mee, schep regelmatig door.
3. Frituur ondertussen ook de friet in 4 tot 5 minuten goudbruin en gaar, gebruik ovenfriet en bak af in de oven. Breng op smaak met zout.
4. Verdeel de friet over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel hier de kaas en het shoarma mengsel overheen. Snijd de bosui in ringen en verdeel over de friet. Bak 5 tot 10 minuten af in de oven, tot de kaas gesmolten is.
5. Serveer met de knoflooksaus.
Meer recepten in de categorie