Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Lobster rolls met wasabimayonaise

Lobster rolls met wasabimayonaise

Ingrediënten

  • 4 el mayonaise
  • 2 tl wasabi
  • 100 g cherrytomaten
  • 2 tl citroensap
  • 1 tl zwarte peper, gemalen
  • 1 kropsla
  • 100 g roomboter
  • 200 g rivierkreeftjes
  • 4 melkbroodjes
Lobster rolls met wasabimayonaise product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng de mayonaise met de wasabi en zet apart tot gebruik.
  2. Snijd de cherrytomaten in kwarten en meng met het citroensap, de zwarte peper en een snuf zout.
  3. Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla en haal de rest van de bladeren los. Scheur in grove stukken.
  4. Smelt de boter in een klein pannetje op laag vuur en verwarm hierin gedurende 3-5 minuten de rivierkreeftjes. De rivierkreeftjes hoeven alleen te worden verwarmd, niet te worden gebakken.
  5. Snijd de melkbroodjes in als een frikandel in de lengte.
  6. Besmeer aan de binnenkant met de wasabimayonaise en beleg met een paar blaadjes kropsla. Leg de tomaatjes en warme rivierkreeftjes in de sla en serveer op een servetje.