

Lobster rolls met wasabimayonaise
Voorgerecht
4 pers.
ca. 20 min
Kerst
12.11 voor 4 pers.
Ingrediënten
4 eetlepel Mayonaise
2 theelepel Wasabi
100 gram Cherrytomaten
2 theelepel Citroensap
1 theelepel Zwarte peper
1 helft Kropsla
100 gram Roomboter
200 gram Rivierkreeftjes
4 stuks Melkbroodjes
Bereidingswijze
1. Meng de mayonaise met de wasabi en zet apart tot gebruik.
2. Snijd de cherrytomaten in kwarten en meng met het citroensap, de zwarte peper en een snuf zout. Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla en haal de rest van de bladeren los. Scheur in grove stukken.
3. Smelt de boter in een klein pannetje op laag vuur en verwarm hierin gedurende 3-5 minuten de rivierkreeftjes. De rivierkreeftjes hoeven alleen te worden verwarmd, niet te worden gebakken.
4. Snijd de melkbroodjes in als een frikandel in de lengte. Besmeer aan de binnenkant met de wasabimayonaise en beleg met een paar blaadjes kropsla. Leg de tomaatjes en warme rivierkreeftjes in de sla en serveer op een servetje.
Meer recepten in de categorie