Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Luchtige roomyoghurt met rood fruit

Luchtige roomyoghurt met rood fruit

Ingrediënten

  • 250 gram Bosvruchten
  • 1 stuk Sinaasappel, rasp
  • 1 eetlepel Bloemenhoning
  • 125 ml Slagroom
  • 2 eetlepel Suiker
  • 350 gram Skyr
Luchtige roomyoghurt met rood fruit product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main dessert
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Meng het fruit met de sinaasappelrasp en honing. Laat 5-10 minuten marineren.
  2. 2. Klop ondertussen de slagroom met de suiker luchtig. Schep een derde van de slagroom door de skyr en meng voorzichtig. Spatel nu de rest van de slagroom door de skyr.
  3. 3. Verdeel het fruit over vier schaaltjes. Lepel de roomyoghurt erover en naast.

    Voedingswaarde

  • Kcal 184
  • Eiwit 10 g
  • Koolhydraten 22 g
  • waarvan suikers 18
  • Vet 4 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 3
  • Vezels 4