
Maaltijdsalade met avocado, kip en nectarine
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 10 min
27.45 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Avocado
3 stuks Nectarines
120 gram Kipfilet
1 bosje Basilicum
200 gram Linzen
150 gram Blauwe kaas
50 gram Walnoten
75 gram Jonge bladsla melange
2 eetlepel Dressing granaatappel
Bereidingswijze
1. Verwijder de schil en pit van de avocado en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verwijder de pit van de nectarines en snijd het vruchtvlees in partjes. Scheur de kipfilet en basilicumblaadjes in grove stukken. Spoel de linzen af onder de kraan en laat uitlekken. Verbrokkel de blauwe kaas en hak de walnoten grof.
2. Meng de bladsla melange met de dressing en garneer vervolgens met de resterende ingrediënten.
Meer recepten in de categorie