

Maaltijdsalade met kabeljauw, rucola en krieltjes
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 10 min
Frans
1.65 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 eetlepel Plus olijfolie
4 stuks Kabeljauwfilet
500 gram Minikrieltjes
200 gram Creme
1 eetlepel Mosterd
50 gram Rucola
1 eetlepel Citroen
Bereidingswijze
1. Kook de krieltjes in gezouten water tot vork gaar. Giet af en laat droog stomen.
2. Verhit de olie in een koekenpan. Breng de kabeljauw op smaak met peper en zout en bak aan beide kanten aan tot de vis gaar is, 2 minuten per kant (afhankelijk van hoe dik de vis is).
3. Meng de aardappels met de crème fraîche, mosterd, citroensap en rucola. Breng op smaak met peper en zout.
4. Dien de salade op met de kabeljauw.
Meer recepten in de categorie