Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Maaltijdsalade met kabeljauw, rucola en krieltjes

Maaltijdsalade met kabeljauw, rucola en krieltjes

Ingrediënten

  • 1 eetlepel Plus olijfolie
  • 4 stuks Kabeljauwfilet
  • 500 gram Minikrieltjes
  • 200 gram Creme
  • 1 eetlepel Mosterd
  • 50 gram Rucola
  • 1 eetlepel Citroen
Maaltijdsalade met kabeljauw, rucola en krieltjes  product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Kook de krieltjes in gezouten water tot vork gaar. Giet af en laat droog stomen.
  2. 2. Verhit de olie in een koekenpan. Breng de kabeljauw op smaak met peper en zout en bak aan beide kanten aan tot de vis gaar is, 2 minuten per kant (afhankelijk van hoe dik de vis is).
  3. 3. Meng de aardappels met de crème fraîche, mosterd, citroensap en rucola. Breng op smaak met peper en zout.
  4. 4. Dien de salade op met de kabeljauw.

    Voedingswaarde

  • Kcal 359
  • Eiwit 28 g
  • Koolhydraten 22 g
  • waarvan suikers 1
  • Vet 16 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 10
  • Vezels 2