Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Maaltijdsalade met mango, kip en frambozendressing

Maaltijdsalade met mango, kip en frambozendressing

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
48.04 voor 4 pers.

Ingrediënten

60 gram Pijnboompitten
4 stuks Kipdijfilet
400 gram Tuinbonen (diepvries)
250 gram Frambozen
150 ml Karnemelk
2 eetlepel Appelazijn
4 eetlepel Olijfolie mild
1 theelepel Mosterd
1 theelepel Honing
1 stuk Mango
2 stuks Avocado
300 gram Spinazie

Kies producten

Neutraal Pijnboompitten
Per 100 g
4.
99
2
2
Tromp & Rueb Appelazijn uit 100% appel
Per 750 ml
2.
49
1
1
Sanmarco Franse mosterd
Per 370 g
0.
99
1
1
PLUS Bloemenhoning knijpfles
Per 350 g
1.
75
1
1
PLUS Mango eetrijp
Per 1 st
1.
99
2
2

Bereidingswijze

1. Verwarm een ruime koekenpan op middelhoog vuur en rooster hierin de pijnboompitten goudbruin. Zet het vuur lager als ze te snel verkleuren. Haal de pijnboompitten uit de pan en leg apart.
2. Verwarm de koekenpan opnieuw op middelhoog vuur, deze keer met een scheut olijfolie. Bak hierin de kipdijfilets aan alle kanten goudbruin en gaar in ongeveer 15 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
3. Verwarm ondertussen een pan met gezouten water en kook hierin de tuinbonen gedurende 3-4 minuten. Giet af en zet apart.
4. Meng in een keukenmachine of blender de frambozen met de karnemelk, azijn, olijfolie, mosterd en honing tot een gladde dressing. Proef en breng op smaak met peper, zout en eventueel extra honing, mosterd, azijn of olie.
5. Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schil. Snijd de mango en avocado’s in dobbelsteentjes. Breng op smaak met peper, zout en olijfolie. Scheur de basilicumblaadjes grof.
6. Snijd de kipdijfilets in plakjes van 1-2 centimeter dik. Meng de spinazie met de basilicumblaadjes, tuinbonen, mango en avocado, en verdeel over vier borden. Top met de kipdijfilet. Garneer met dressing naar smaak en de pijnboompitten.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Koken met Korting
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing PLUS Boerentrots Biefstuktartaartjes Blonde d'Aquitaine 2 stuks en 4 stuks
Lees meer

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen