Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Maaltijdsalade van little gem, mozzarella en frambozen

Maaltijdsalade van little gem, mozzarella en frambozen

Maaltijdsalade van little gem, mozzarella en frambozen product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 8 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 kropjes little gem (sla)
  • 1 komkommer
  • 2 bollen buffelmozzarella
  • 125 g frambozen
  • 75 g walnoten
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1 el balsamico azijn
  • 1 Focaccia Mediterraneo basil & tomato (koelvers)
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snij de stronk van de onderkant van de little gem­kropjes en trek de bladeren los. Verdeel de sla over 4 borden. Snij de komkommer met een dunschiller in lange linten en verdeel over de borden.
Snij elke bol mozzarella in 6 plakken. Leg de plakken op de sla en komkommer, en verdeel de frambozen en walnoten erover. Sprenkel de olie over de salade en schenk de balsamico erover, in slierten. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de focaccia in de oven af in ± 8­10 min. Serveer de salade met het brood.

Voedingswaarde

eiwit
17 g
koolhydraten
20 g
vet
34 g
Kcal
465