Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Maaltijdsalade van little gem, mozzarella en frambozen

Maaltijdsalade van little gem, mozzarella en frambozen

Ingrediënten

  • 4 kropjes little gem (sla)
  • 1 komkommer
  • 2 bollen buffelmozzarella
  • 125 g frambozen
  • 75 g walnoten
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1 el balsamico azijn
  • 1 Focaccia Mediterraneo basil & tomato (koelvers)
Maaltijdsalade van little gem, mozzarella en frambozen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 8 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snij de stronk van de onderkant van de little gem­kropjes en trek de bladeren los. Verdeel de sla over 4 borden. Snij de komkommer met een dunschiller in lange linten en verdeel over de borden.
  3. Snij elke bol mozzarella in 6 plakken. Leg de plakken op de sla en komkommer, en verdeel de frambozen en walnoten erover. Sprenkel de olie over de salade en schenk de balsamico erover. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Bak de focaccia in de oven af in ± 8­-10 min. Serveer de salade met het brood.

    Voedingswaarde

  • Kcal 465
  • Eiwit 17 g
  • Koolhydraten 20 g
  • Vet 34 g