Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Macaroni met groene pesto en Victoriabaars

Macaroni met groene pesto en Victoriabaars

Ingrediënten

  • 275 gram macaroni (pasta)
  • 400 gram victoriabaarsfilets
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 10 gram krulpeterselie
  • 50 ml droge witte wijn
  • 75 gram rucola
  • 1 stuk rode ui
  • 200 gram tuinerwten (diepvries)
  • 250 gram cherrytomaten
Macaroni met groene pesto en Victoriabaars product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snijd de ui in partjes, halveer de cherrytomaten, hak de peterselie fijn en snijd de vis in blokjes.
  2. Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen van de verpakking.
  3. Spoel de erwtjes af onder warm water.
  4. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de vis 3 minuten. Voeg de witte wijn, de ui en de cherrytomaten toe en verwarm nog 5 minuten.
  5. Roer de pesto, de peterselie en de erwtjes door de macaroni. Meng tot slot het vismengsel er voorzichtig door.
  6. Verdeel de macaroni over de borden en garneer met een flinke hand rucola.
  7. Tip: Serveer met Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 445
  • Eiwit 33 g
  • Koolhydraten 57 g
  • waarvan suikers 6
  • Vet 7 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 1
  • Vezels 7