
Macaroni met Italiaanse roerbakgroente
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
Mediterraans
Ingrediënten
400 gram Italiaanse roerbakgroente
300 gram mager rundergehakt
350 gram macaroni
1 zakje Honig mix voor macaroni en spaghetti
Bereidingswijze
1. Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook en bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan of hapjespan en bak hierin het gehakt rul.
3. Voeg de Italiaanse roerbakgroente toe en bak 4 minuten mee.
4. Voeg de inhoud van het zakje Honig mix voor macaroni en spaghetti samen met 150 ml water toe en breng het geheel al roerende aan de kook. Laat 3-5 minuten zachtjes doorkoken.
5. Voeg de gekookte macaroni toe aan de gehaktsaus en meng goed. Verdeel de macaroni over de borden.
Meer recepten in de categorie