Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Macaronischotel met gehakt en verse groenten

Macaronischotel met gehakt en verse groenten

Ingrediënten

  • 150 g champignons (gesneden)
  • 1 pak(je) PLUS snelkook macaroni
  • 1 pot(ten) zout
  • 400 g gemengd gehakt
  • 1 teentje(s) knoflook (fijngesneden)
  • 1 el paprikapoeder
  • 125 ml PLUS slagroom
  • 2 stuk(ken) sjalotjes (fijngesneden)
  • 1 pot(ten) peper
  • 3 el olijfolie
  • 1 zak(jes) Italiaanse roerbakgroenten
  • 1 zak(je) geraspte kaas
Macaronischotel met gehakt en verse groenten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de macaroni beetgaar in water met wat zout en giet af.
  2. Verhit een ruime wokpan met een scheutje olijfolie en bak het gehakt rul.
  3. Kruid het gehakt met peper, zout en paprikapoeder.
  4. Voeg hier vervolgens de fijngesneden knoflook, de sjalotten, de roerbakgroenten en de champignons aan toe en bak licht aan.
  5. Op het laatst de room toevoegen en aan de kook brengen.
  6. Op smaak controleren en eventueel wat peper en/of zout toevoegen.
  7. Roer hier de macaroni doorheen en verwarm even door.

Variatie

Serveertip: Serveer in diepe borden en bestrooi met geraspte kaas. Dranktip: Marie Stella Maris water

    Voedingswaarde

  • Kcal 578
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 14 g
  • Vet 48 g