Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Macaronischotel met gehakt en verse groenten

Macaronischotel met gehakt en verse groenten

Macaronischotel met gehakt en verse groenten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 150 g champignons (gesneden)
  • 1 pak(je) PLUS snelkook macaroni
  • 1 pot(ten) zout
  • 400 g gemengd gehakt
  • 1 teentje(s) knoflook (fijngesneden)
  • 1 el paprikapoeder
  • 125 ml PLUS slagroom
  • 2 stuk(ken) sjalotjes (fijngesneden)
  • 1 pot(ten) peper
  • 3 el olijfolie
  • 1 zak(jes) Italiaanse roerbakgroenten
  • 1 zak(je) geraspte kaas
Bereiden
Kook de macaroni beetgaar in water met wat zout en giet af.
Verhit een ruime wokpan met een scheutje olijfolie en bak het gehakt rul.
Kruid het gehakt met peper, zout en paprikapoeder.
Voeg hier vervolgens de fijngesneden knoflook, de sjalotten, de roerbakgroenten en de champignons aan toe en bak licht aan.
Op het laatst de room toevoegen en aan de kook brengen.
Op smaak controleren en eventueel wat peper en/of zout toevoegen.
Roer hier de macaroni doorheen en verwarm even door.
Variatie
Serveertip: Serveer in diepe borden en bestrooi met geraspte kaas. Dranktip: Marie Stella Maris water

Voedingswaarde

eiwit
25 g
koolhydraten
14 g
vet
48 g
Kcal
578