
Macaronischotel met gehakt en verse groenten
4 pers.
ca. 20 min
Italiaans
Ingrediënten
150 g champignons (gesneden)
1 pak(je) PLUS snelkook macaroni
1 pot(ten) zout
400 g gemengd gehakt
1 teentje(s) knoflook (fijngesneden)
1 el paprikapoeder
125 ml PLUS slagroom
2 stuk(ken) sjalotjes (fijngesneden)
1 pot(ten) peper
3 el olijfolie
1 zak(jes) Italiaanse roerbakgroenten
1 zak(je) geraspte kaas
Bereidingswijze
Kook de macaroni beetgaar in water met wat zout en giet af.
Verhit een ruime wokpan met een scheutje olijfolie en bak het gehakt rul.
Kruid het gehakt met peper, zout en paprikapoeder.
Voeg hier vervolgens de fijngesneden knoflook, de sjalotten, de roerbakgroenten en de champignons aan toe en bak licht aan.
Op het laatst de room toevoegen en aan de kook brengen.
Op smaak controleren en eventueel wat peper en/of zout toevoegen.
Roer hier de macaroni doorheen en verwarm even door.
Variatietip!
Serveertip: Serveer in diepe borden en bestrooi met geraspte kaas. Dranktip: Marie Stella Maris water
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
578 kcal
Vetten
48 gram
Koolhydraten
14 gram
Eiwitten
25 gram