
Makkelijke mango-chiapuddinkjes
dessert
4 pers.
ca. 10 min
16.07 voor 4 pers.
Ingrediënten
6 eetlepel Chiazaad
350 ml Alpro kokosdrink
1 stuk Eat me mango
100 ml Sinaasappelsap
2 eetlepel Ongezouten pistachenoten
6 eetlepel Volle yoghurt
2 eetlepel Kokosrasp
Bereidingswijze
1. Meng de chiazaadjes met de kokosdrink. Roer goed met een lepeltje en zet apart. Laat ten minste 30 minuten opstijven. Roer af en toe om klontjes te voorkomen.
2. Schil de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en snijd de helft van het vruchtvlees in kleine blokjes. Doe de rest van het vruchtvlees met het sinaasappelsap in een keukenmachine of blender en mix tot een gladde puree. Hak de pistachenoten fijn.
3. Roer de chiapudding los en meng met de yoghurt. Verdeel over vier bakjes of glaasjes en top met de mangopuree, mangoblokjes en pistachenootjes. Garneer met de kokosrasp.
Meer recepten in de categorie