1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mango-sinaasappelsoep

Mango-sinaasappelsoep

Mango-sinaasappelsoep product foto
  • Ingredienten:

  • 2 rijpe mango's
  • 200 ml sinaasappelsap
  • 1 limoen, uitgeperst
  • 1 cm verse gember, geraspt
  • 4 el skyr naturel (Ijslandse yoghurt)
  • 1 pithaya, in stukjes
  • kaneelpoeder
  • EXTRA 8 kleine glaasjes
Bereiden
Pureer het vruchtvlees van de mango's met het sinaasappelsap, limoensap en de geraspte gember.
Schep de mangosoep in kleine kommetjes en garneer elk kommetje met 1/2 eetlepel skyr, stukjes pithaya en een snuf kaneelpoeder.
Variatie
Schenk de soep in een grote kan. Zet er kleine glaasjes met lepeltjes naast en kommetjes met skyr en verse framboosjes.
Menugang
Buffetgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 11 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 55
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie