Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mango-sinaasappelsoep

Mango-sinaasappelsoep

Ingrediënten

  • 2 rijpe mango's
  • 200 ml sinaasappelsap
  • 1 limoen, uitgeperst
  • 1 cm verse gember, geraspt
  • 4 el skyr naturel (Ijslandse yoghurt)
  • 1 pithaya, in stukjes
  • kaneelpoeder
  • EXTRA 8 kleine glaasjes
Mango-sinaasappelsoep product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Borrel
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pureer het vruchtvlees van de mango's met het sinaasappelsap, limoensap en de geraspte gember.
  2. Schep de mangosoep in kleine kommetjes en garneer elk kommetje met 1/2 eetlepel skyr, stukjes pithaya en een snuf kaneelpoeder.

Variatie

Schenk de soep in een grote kan. Zet er kleine glaasjes met lepeltjes naast en kommetjes met skyr en verse framboosjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 55
  • Eiwit 2 g
  • Koolhydraten 11 g
  • Vet 0 g