
Mangotiramisu met blauwe bessen
dessert
4 pers.
ca. 10 min
20.21 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Mango
150 gram Mascarpone
350 ml Volle yoghurt
40 gram Kristalsuiker
175 gram Lange vingers
300 gram Blauwe bessen
75 gram Kokosschaafsel
Bereidingswijze
1. Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees van de pit. Pureer de helft van het mangovlees, snijd de andere helft in gelijke plakjes. Roer de mascarpone los en meng met de yoghurt en suiker.
2. Verdeel de helft van de lange vingers over een schaal. Verdeel hier het de helft van het yoghurtmengsel, de mangopuree en 200 gram van de bosbessen over. Verdeel de rest van de lange vingers, het yoghurtmengsel en de mangoplakjes erover. Zet ten minste 1 uur in de koelkast.
3. Verwarm een koekenpan op laag vuur en rooster hierin het kokosschaafsel goudbruin. Laat afkoelen. Garneer de mangotiramisu met het kokosschaafsel en de resterende bosbessen.
Meer recepten in de categorie