Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Marokkaanse kipkruiden

Marokkaanse kipkruiden

Ingrediënten

  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • halve theelepel uienpoeder
  • halve theelepel zout
  • mespunt cayennepoeder
Marokkaanse kipkruiden product foto

Bereidingswijze

  1. Meng gemalen kaneel, komijnpoeder, gemberpoeder, mespuntje cayennepeper, uienpoeder en zout. Maal in een paar seconden tot een kruidenmengsel in een keukenmachine of met een vijzel.
  2. Wrijf de stukken kip voor het BBQ-en in met het kruidenmengsel.