Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Marshmallow-paasei

Marshmallow-paasei

Marshmallow-paasei product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Zet 275 gram witte chocolade, 150 gram marshmallows of schuimpjes in stukjes en gekleurde spikkels klaar. Laat de chocolade au bain-marie al roerend smelten. Neem de kom van de pan als de chocolade bijna helemaal is gesmolten. Blijf roeren tot de chocolade glad en lauwwarm is en roer de marshmallows erdoorheen. Giet het geheel op een stuk bakpapier. Bestrooi direct met de spikkels en laat opstijven in de diepvries. Steek of snijd er 1 groot ei of enkele kleine ei-vormpjes uit en leg ze op en schaal. Leg er eventueel nog wat marshmallows tussen.