Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mediterraanse tuna melt

Mediterraanse tuna melt

Ingrediënten

  • 8 sneetjes meergranenbrood
  • 100 gram houmous
  • 1 blikje tonijn uit blik
  • 1 stuk citroen
  • 4 plakken kaas
  • 1 stuk rode ui
  • 2 stuks trostomaten
  • 10 gram bieslook
Mediterraanse tuna melt product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Snijd de tomaat in plakken, snipper de rode ui, hak de bieslook fijn en pers het sap uit de citroen.
  2. 2. Laat de tonijnstukken uitlekken en meng samen met 2 eetlepels citroensap, de houmous en de rode ui tot een romig mengsel.
  3. 3. Beleg 4 speltboterhammen elk met 2 plakken tomaat, een flinke laag tonijn-houmousmengsel en een plak kaas. Leg er vervolgens een speltboterham bovenop.
  4. 4. Bestrijk de buitenkant van de tosti met een dun laagje boter. Verhit een koekenpan en bak de tuna melts in 5 minuten aan beide kanten gaar en goudbruin.
  5. 5. Garneer de tuna melts met de bieslook.

    Voedingswaarde

  • Kcal 349
  • Eiwit 23 g
  • Koolhydraten 39 g
  • waarvan suikers 3
  • Vet 10 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 3
  • Vezels 7