Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak de rundersaucijzen bruin en gaar in 15-20 minuten.
Verhit de overige 2 eetlepels olijfolie in een wok. Fruit hierin de ui 1 minuut. Schep de rode kool erdoor. Bak de kool in 6-8 minuten knapperig gaar. Voeg de tomaatjes toe en bak deze nog 2 minuten mee.
Schenk de balsamicoazijn en honing bij de rode kool in de wok. Voeg de walnoten en tijm toe. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de mediterrane rode kool met het vlees over 4 borden. Serveer met het krenten- en rozijnenbrood.
Variatie
Voeg wat gedroogde appeltjes of krenten toe.
Voedingswaarde
eiwit
28 g
koolhydraten
52 g
vet
44 g
Kcal
740
Het volgende product(en) is op het gekozen moment niet in de aanbieding