Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Meergranentriangels met avocado-eiersalade met spek

Meergranentriangels met avocado-eiersalade met spek

Ingrediënten

  • 6 stuks Eieren
  • 4 Plakjes Ontbijtspek
  • 1 stuk Avocado
  • 5 Sprietjes Bieslook
  • 125 gram Hüttenkäse
  • 4 eetlepel Mayonaise
  • 4 stuks Meergranen triangels
Meergranentriangels met avocado-eiersalade met spek product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Lunch
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Breng een pan met water aan de kook. Kook de eieren 8 minuten in het water, giet af en laat schrikken onder de koude kraan. Verwarm ondertussen een grote koekenpan en bak hierin het ontbijtspek krokant in haar eigen vet.
  2. 2. Hak de eieren fijn of snijd in kleine blokjes met een eiersnijder. Snijd de avocado in kleine blokjes en hak de bieslook fijn. Meng de hüttenkäse met de mayonaise, de eieren, avocado en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
  3. 3. Halveer de triangels en beleg de onderkant met de eiersalade. Top met het ontbijtspek en sluit af met de bovenkant van de broodjes.
  4. 4. Tip: gebruik eventueel vegetarisch spek voor een vegetarisch broodje.

    Voedingswaarde

  • Kcal 464
  • Eiwit 22 g
  • Koolhydraten 40 g
  • waarvan suikers 2
  • Vet 21 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 6