

Meergranentriangels met avocado-eiersalade met spek
Lunch
4 pers.
ca. 20 min
Nederlands
8.29 voor 4 pers.
Ingrediënten
6 stuks Eieren
4 Plakjes Ontbijtspek
1 stuk Avocado
5 Sprietjes Bieslook
125 gram Hüttenkäse
4 eetlepel Mayonaise
4 stuks Meergranen triangels
Bereidingswijze
1. Breng een pan met water aan de kook. Kook de eieren 8 minuten in het water, giet af en laat schrikken onder de koude kraan. Verwarm ondertussen een grote koekenpan en bak hierin het ontbijtspek krokant in haar eigen vet.
2. Hak de eieren fijn of snijd in kleine blokjes met een eiersnijder. Snijd de avocado in kleine blokjes en hak de bieslook fijn. Meng de hüttenkäse met de mayonaise, de eieren, avocado en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
3. Halveer de triangels en beleg de onderkant met de eiersalade. Top met het ontbijtspek en sluit af met de bovenkant van de broodjes.
4. Tip: gebruik eventueel vegetarisch spek voor een vegetarisch broodje.
Meer recepten in de categorie