Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Melanzane alla Parmigiana met ciabatta
LEKKER_MET_LAAGBLIJVERS

Melanzane alla Parmigiana met ciabatta

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 45 min
Vegetarisch
12.71 voor 4 pers.

Ingrediënten

3 stuks Aubergine
75 ml Olijfolie mild
1 stuk Rode ui
2 tenen Knoflook
690 gram Passata
400 gram Tomatenblokjes
100 gram Parmezaanse kaas
1 Bol Mozzarella
3 takjes Basilicum
4 stuks Ciabattina

Kies producten

PLUS Aubergine
Per 1 st
1.
05
3
3
Neutraal Knoflook
Per 2 st
1.
39
1
1
PLUS Passata rustica
Per 690 g
1.
69
1
1
PLUS Tomatenblokjes
Per 400 g
0.
69
1
1
Fresca d’Oro Mozzarella
Per 210 g
0.
99
1
1
PLUS Ciabattina
Per 240 g
1.
89
1
1

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de aubergines in langwerpige plakken van 1-2 centimeter dik. Verwarm een grillpan op hoog vuur en smeer alle aubergineplakken in met olijfolie. Grill de aubergineplakken in meerdere porties. Kruid met peper en zout.
2. Snipper ondertussen de rode ui, plet de tenen knoflook en verwarm een saus- of hapjespan met olijfolie. Fruit hierin de rode ui met de knoflook gedurende 5 minuten. Voeg de passata en tomatenblokjes toe en breng op smaak met peper en zout. Laat pruttelen tot alle aubergineplakken zijn gegrild.
3. Rasp de Parmezaanse kaas en snijd de mozzarella in plakjes. Vet een ovenschaal in met boter of olijfolie en scheur de basilicum in grove stukken.
4. Verdeel twee eetlepels van de saus over de bodem van de schaal en leg hierop een laag aubergineplakken. Leg hierop de volgende lagen: tomatensaus, Parmezaanse kaas, aubergine, tomatensaus, mozzarella, aubergine, tomatensaus, Parmezaanse kaas, aubergine, tomatensaus, mozzarella, Parmezaanse kaas en basilicum. Besprenkel met extra vierge olijfolie en bak 15-20 minuten in de oven.
5. Leg de laatste 5-10 minuten de ciabattina’s naast de schaal in de oven en bak krokant. Scheur de broodjes in stukken en serveer bij de melanzane alla parmigiana.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Lekker met Laagblijvers
Lekker met Laagblijvers
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen