

Meloen salade
bijgerecht
4 pers.
ca. 30 min
9.87 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Stokbrood
4 eetlepel Olijfolie mild
1 Mespunt Knoflookpoeder
1 eetlepel Balsamico azijn
250 gram Cherrytomaten
325 gram Verse meloenmix
2 stuks Mozzarella
80 gram Parmaham
Bereidingswijze
1. Snijd of scheur het stokbrood in stukjes. Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak het stokbrood rondom aan tot het goudbruin en krokant is. Haal van het vuur, voeg het knoflookpoeder toe en meng door. Laat afkoelen.
2. Halveer de cherrytomaten en scheur de mozzarella in stukken. Meng in een kom de resterende olijfolie met de balsamico azijn en voeg hier de cherrytomaten, mozzarella en meloen aan toe. Voeg ook het krokante brood toe en meng goed door.
3. Verdeel op een groot bord of grote schaal en leg de plakjes parmaham over de salade en dien direct op.
Meer recepten in de categorie