Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Meloenspies caprese

Meloenspies caprese

Ingrediënten

  • 1/4 watermeloen
  • 1/2 galiameloen
  • 1 zakje mozzarella mini’s (150 g)
  • 1 bakje basilicum (20 g)
  • 1 bakje trotstomaatjes zoet (200 g, PLUS Moment)
  • Extra: 8 spiesen, bolletjesboor (pommes-parisienneboor)
Meloenspies caprese product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schep met de bolletjesboor bolletjes uit de water- en galiameloen.
  2. Rijg een bolletje watermeloen op een prikker. Wikkel een mozzarellabolletje in een basilicumblaadje en rijg op de prikker. Prik er een Trotstomaatje op en vervolgens nog een bolletje mozzarella met basilicum en sluit af met een bolletje galiameloen. Prik zo alle bolletjes op de spiesjes.
  3. Leg de spiesjes op een bord, dek af met plasticfolie en bewaar in de koelkast tot gebruik.

    Voedingswaarde

  • Kcal 110
  • Eiwit 8 g
  • Koolhydraten 8 g
  • Vet 5 g