
Meloenspies caprese
4 pers.
ca. 25 min
Italiaans
Ingrediënten
1/4 watermeloen
1/2 galiameloen
1 zakje mozzarella mini’s (150 g)
1 bakje basilicum (20 g)
1 bakje trotstomaatjes zoet (200 g, PLUS Moment)
Extra: 8 spiesen, bolletjesboor (pommes-parisienneboor)
Bereidingswijze
Schep met de bolletjesboor bolletjes uit de water- en galiameloen.
Rijg een bolletje watermeloen op een prikker. Wikkel een mozzarellabolletje in een basilicumblaadje en rijg op de prikker. Prik er een Trotstomaatje op en vervolgens nog een bolletje mozzarella met basilicum en sluit af met een bolletje galiameloen. Prik zo alle bolletjes op de spiesjes.
Leg de spiesjes op een bord, dek af met plasticfolie en bewaar in de koelkast tot gebruik.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
110 kcal
Vetten
5 gram
Koolhydraten
8 gram
Eiwitten
8 gram