
Mexicaanse Garnalen met Rijst Recept
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 Min
Mexicaans
Ingrediënten
1 Heinz Tomato Frito Chilli®
1 Garnalen
3 el boter (of olijfolie)
1 tl Limoenrasp
15 g Koriander vers
260 g Witte rijst
700 ml Water
1 tl zout
1/2 tl peper
Bereidingswijze
1. Breng het water aan de kook. Voeg de rijst toe met ½ tl zout en roer deze door.
2. Sluit de pan en laat de rijst op een licht vuur koken tot het water is opgenomen (ca. 20 minuten).
3. Terwijl de rijst kookt, begin met de garnalen in Frito Chilli® voor te bereiden.
4. Smelt boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg garnalen toe en breng op smaak met zout en peper.
5. Bak tot de garnalen van kleur veranderen, ongeveer 1 minuut.
6. Giet de Heinz Tomato Frito Chilli® in de koekenpan. Laat ongeveer 5 minuten sudderen terwijl je roert.
7. Als de rijst klaar is, voeg gehakte koriander en geraspte limoenschil toe.
8. Serveer en geniet!
Tip!
Geen fan van licht pittig? Dit gerecht is net zo lekker met Heinz Tomato Frito Original®!
Garnalen gestoofd in een licht pittige Heinz Tomato Frito Chilli®. Een makkelijk recept voor 4 personen klaar in ongeveer 30 minuten!