Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Warme dips: Mexicaanse gehaktdip

Warme dips: Mexicaanse gehaktdip

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode peper
  • 200 g mager rundergehakt
  • 1 tl gemalen komijn
  • ¼ tl gemalen kaneel
  • 1 tl paprikapoeder
  • 400 ml tomatenblokjes in blik
  • 200 g chilibonen uit blik
  • 2 el koriander
  • ½ limoen
Warme dips: Mexicaanse gehaktdip product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Bijgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de ui en knoflook en snipper samen met de rode peper. Verwarm een pan op middelhoog vuur met een scheutje olijfolie en fruit hierin het ui-mengsel. Voeg het gehakt toe en bak mee. Breng op smaak met peper, zout en de specerijen. Voeg wanneer het vlees gaar is de tomatenblokjes toe. Laat 10 minuutjes pruttelen. Spoel de bonen af en voeg toe aan het gehaktmengsel. Warm kort mee en hak de koriander grof. Serveer de gehaktdip met de koriander en een partje limoen.