Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Warme dips: Mexicaanse gehaktdip

Warme dips: Mexicaanse gehaktdip

Warme dips: Mexicaanse gehaktdip product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode peper
  • 200 g mager rundergehakt
  • 1 tl gemalen komijn
  • ¼ tl gemalen kaneel
  • 1 tl paprikapoeder
  • 400 ml tomatenblokjes in blik
  • 200 g chilibonen uit blik
  • 2 el koriander
  • ½ limoen
Bereiden
Pel de ui en knoflook en snipper samen met de rode peper. Verwarm een pan op middelhoog vuur met een scheutje olijfolie en fruit hierin het ui-mengsel. Voeg het gehakt toe en bak mee. Breng op smaak met peper, zout en de specerijen. Voeg wanneer het vlees gaar is de tomatenblokjes toe. Laat 10 minuutjes pruttelen. Spoel de bonen af en voeg toe aan het gehaktmengsel. Warm kort mee en hak de koriander grof. Serveer de gehaktdip met de koriander en een partje limoen.