
Mexicaanse gehaktschotel
4 pers.
ca. 20 min
Mexicaans
Ingrediënten
250 g Rundergehakt
2 el Olijfolie
1tl Silvo knoflookpoeder
4 el Zoete chilisaus
150 g mais
150g Geraspte oude kaas
1 zakje Tex*Mex Tortilla chips Salted
400 gr roerbakgroenten Mexicaans
1 el Silvo Mexicaanse kruiden
Bereidingswijze
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Verhit ondertussen een koekenpan met olijfolie en bak het gehakt rul. Roer hier knoflookpoeder doorheen.
Bak vervolgens de roerbakgroenten al omscheppend 3 minuten mee.
Schep als laatste de Mexicaanse kruiden, chilisaus en maïs erdoor en laat het geheel nog ca. 5 minuten stoven.
Verdeel het gehaktmengsel over een wijde ovenschaal en strooi de kaas erover. Schuif de schaal onder de grill en laat de kaas in ca. 3 minuten smelten.
Variatietip!
Deze gehaktschotel is heerlijk in combinatie met tortilla chips.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
468 kcal
Vetten
30 gram
Koolhydraten
23 gram
Eiwitten
30 gram