
Mexicaanse gourmet
6 pers.
ca. 25 min
Mexicaans
Ingrediënten
1 zak mini tortilla wraps (240 g)
1 PLUS FeestMoment Sterren gourmetschotel
1 PLUS FeestMoment Gourmetgroente
kidneybonen (blik, 400 g)
geraspte kaas (100 g)
1 bosui
1 rode peper
125 ml crème fraîche
1 bakje verse guacamole (175 g)
Bereidingswijze
Gebruik 1 zak mini tortilla wraps (240 g) voor een Mexicaans gourmetfeest. Snijd de minitortilla’s elk in 6 parten. Bak op de plaat van het gourmetstel gemarineerde gamba’s, biefstuklapjes, de stukjes vlees uit een PLUS FeestMoment Sterren gourmetschotel en de groenten uit een PLUS FeestMoment Gourmetgroente. Leg een partje minitortilla in een pannetje en leg er wat gebakken vlees en groenten op. Schep er wat kidneybonen (blik, 400 g) bij en bestrooi met wat geraspte kaas (100 g). Zet het pannetje onder in het gourmetstel en verwarm tot de kaas gesmolten is. Serveer met in ringetjes gesneden bosui en in ringetjes gesneden rode peper, 125 ml crème fraîche en 1 bakje verse guacamole (175 g). De gepelde gamba’s zijn heerlijk met guacamole op een stukje tortilla.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
675 kcal
Vetten
33 gram
Koolhydraten
28 gram
Eiwitten
56 gram