Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mexicaanse Hotdogs

Mexicaanse Hotdogs

Ingrediënten

  • 1 flinke avocado, eetrijp, geschild en ontpit
  • 200 gram roomkaas
  • 1 teen knoflook, gepeld
  • Sap van een ½ citroen
  • 2 bosuien, fijngesneden
  • 1 komkommer, in kleine blokjes
  • 200 gram cherrytomaatjes, in vieren
  • 1 limoen, rasp en sap
  • 150 gram Bonduelle crispy mais
  • 1 bosje bladpeterselie, geplukt
  • 8 runderchipolata’s
  • 8 mini tortilla wraps
  • 300 gram geraspte, belegen kaas
  • olijfolie extra vierge
  • zout, peper
Mexicaanse Hotdogs product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 40 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schep de avocado, roomkaas, knoflook, wat citroensap en een beetje zout en peper in de keukenmachine en meng tot een gladde spread.
  2. Meng bosui, komkommer, tomaatjes, limoenrasp en -sap, mais en peterselie in een kom.
  3. Breng op smaak met olijfolie, versgemalen peper en zout.
  4. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de runderworstjes gaar in circa 8 minuten.
  5. Verhit een grillpan op het vuur.
  6. Besmeer de helft van de tortilla wraps met avocadospread, bestrooi met flink wat geraspte kaas en schep er een klein beetje salade op.
  7. Dek de belegde tortilla’s af met een onbelegde tortilla.
  8. Rol in elke dubbele tortilla een runderworstje en bestrijk met olijfolie.
  9. Grill de tortilla rolletjes voorzichtig rondom in de grillpan tot er een mooie grillstreep op zit en de kaas gesmolten is.
  10. Serveer met de rest van de salade.