
Mexicaanse Hotdogs
4 pers.
ca. 40 min
Mexicaans
Ingrediënten
1 flinke avocado, eetrijp, geschild en ontpit
200 gram roomkaas
1 teen knoflook, gepeld
Sap van een ½ citroen
2 bosuien, fijngesneden
1 komkommer, in kleine blokjes
200 gram cherrytomaatjes, in vieren
1 limoen, rasp en sap
150 gram Bonduelle crispy mais
1 bosje bladpeterselie, geplukt
8 runderchipolata’s
8 mini tortilla wraps
300 gram geraspte, belegen kaas
olijfolie extra vierge
zout, peper
Bereidingswijze
Schep de avocado, roomkaas, knoflook, wat citroensap en een beetje zout en peper in de keukenmachine en meng tot een gladde spread.
Meng bosui, komkommer, tomaatjes, limoenrasp en -sap, mais en peterselie in een kom.
Breng op smaak met olijfolie, versgemalen peper en zout.
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de runderworstjes gaar in circa 8 minuten.
Verhit een grillpan op het vuur.
Besmeer de helft van de tortilla wraps met avocadospread, bestrooi met flink wat geraspte kaas en schep er een klein beetje salade op.
Dek de belegde tortilla’s af met een onbelegde tortilla.
Rol in elke dubbele tortilla een runderworstje en bestrijk met olijfolie.
Grill de tortilla rolletjes voorzichtig rondom in de grillpan tot er een mooie grillstreep op zit en de kaas gesmolten is.
Serveer met de rest van de salade.