Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mexicaanse wrap met kabeljauw

Mexicaanse wrap met kabeljauw

Ingrediënten

  • 750 gram Plus Cocktailtrostomaten
  • 2 stuks rode uien
  • 1 stuk avocado
  • 1 stuk limoen
  • 1 bosje koriander
  • 4 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 550 gram kabeljauwfilets
  • 28 gram Santa Maria seasoning mix Fajita
  • 4 stuks tortillawraps
  • 75 gram slamelange
  • 4 eetlepels salsasaus
Mexicaanse wrap met kabeljauw product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaten in parten. Pel de rode ui en snijd deze in ringen. Pel en ontpit de avocado en snijd deze in repen. Snijd de limoen in partjes. Hak de koriander fijn.
  2. Meng de tomaat met de fijngehakte koriander en de helft van de uienringen. Voeg een scheutje olijfolie toe en knijp 1 partje limoen uit. Meng het tot een salade.
  3. Snijd de kabeljauw in gelijke stukken en marineer deze met de fish taco seasoning mix.
  4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de kabeljauw in een paar minuten gaar.
  5. Verhit een grillpan en grill de wraps aan beide kanten totdat er grillstrepen ontstaan.
  6. Vul de wraps met sla, avocado, rode ui, kabeljauw en salsasaus. Rol de wraps op en serveer ze met de overige sla, tomatensalade en limoenpartjes.

    Voedingswaarde

  • Kcal 526
  • Eiwit 38 g
  • Koolhydraten 39 g
  • waarvan suikers 10
  • Vet 23 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 4
  • Vezels 8