
Mexicaanse wrap met kabeljauw
4 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
750 gram Plus Cocktailtrostomaten
2 stuks rode uien
1 stuk avocado
1 stuk limoen
1 bosje koriander
4 eetlepels olijfolie extra vierge
550 gram kabeljauwfilets
28 gram Santa Maria seasoning mix Fajita
4 stuks tortillawraps
75 gram slamelange
4 eetlepels salsasaus
Bereidingswijze
1. Snijd de tomaten in parten. Pel de rode ui en snijd deze in ringen. Pel en ontpit de avocado en snijd deze in repen. Snijd de limoen in partjes. Hak de koriander fijn.
2. Meng de tomaat met de fijngehakte koriander en de helft van de uienringen. Voeg een scheutje olijfolie toe en knijp 1 partje limoen uit. Meng het tot een salade.
3. Snijd de kabeljauw in gelijke stukken en marineer deze met de fish taco seasoning mix.
4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de kabeljauw in een paar minuten gaar.
5. Verhit een grillpan en grill de wraps aan beide kanten totdat er grillstrepen ontstaan.
6. Vul de wraps met sla, avocado, rode ui, kabeljauw en salsasaus. Rol de wraps op en serveer ze met de overige sla, tomatensalade en limoenpartjes.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2205 Kj
Calorieën
526 kcal
Vetten
23 gram
Waarvan verzadigd vet
4 gram
Koolhydraten
39 gram
Waarvan suikers
10 gram
Vezels
8 gram
Eiwitten
38 gram