
Mexicaanse wraps met kip en nachos
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
2 stuks avocado's
5 stengels bosuien
1 stuk limoen
8 stuks tortillawraps
400 gram Mexicaanse roerbakgroente
100 gram tortilla chips
400 gram kipfilets
Bereidingswijze
1. Snijd de avocado in plakjes en de bosui in dunne ringen. Snijd de limoen in partjes.
2. Grill de wraps in een grillpan aan beide kanten tot ze grillstrepen krijgen.
3. Bak de roerbakgroenten voor ongeveer 4 minuten in een koekenpan met een scheutje olie. Voeg de tortilla chips toe en meng en door elkaar.
4. Bak de kip in een koekenpan met een scheutje olie aan beide kanten voor ongeveer 4 minuten aan elke kant tot ze gaar zijn.
5. Vul de tortillas met de roerbakgroenten en nachos. Leg er de stukjes kip en avocado er op en garneer met de bosui.
6. Vouw dubbel en serveer met de partjes limoen.
Tip: Garneer met koriander.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
3226 Kj
Calorieën
771 kcal
Vetten
30 gram
Waarvan verzadigd vet
8 gram
Koolhydraten
78 gram
Waarvan suikers
6 gram
Vezels
6 gram
Eiwitten
44 gram