Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Milde kidneybonenmix met gebakken kipfilet

Milde kidneybonenmix met gebakken kipfilet

Ingrediënten

  • 2 potten Hak Bonenmix kidney, bruine & witte bonen
  • 4 kipfilets
  • Peper
  • Zout
  • 3 el olijfolie
  • 1 Pak PLUS witte rijst
  • 250 gr Champignons
  • 1 Zakje gesnipperde ui
  • 200 gr Prei
  • 1 Rode paprika
  • 1 el Gehakte peterselie
Milde kidneybonenmix met gebakken kipfilet product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de champignons in vieren, de prei in ringen en de rode paprika in blokjes.
  2. Olie een grillpan in en laat deze heet worden. Besmeer de zalm rijkelijk met pesto met rucola en doe er wat citroensap op. Gril de vis in ongeveer 10 minuten gaar; let op de vis moet wel zacht blijven.
  3. Bak ondertussen de aardappeltjes in een met gewone olijfolie verhitte koekenpan goudbruin en gaar.
  4. Serveer de zalm samen met verse rucola, cherry tomaatjes en gebakken aardappeltjes.
  5. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Verhit vervolgens een andere koekenpan en bak de groenten kort aan in olijfolie, voeg op het laatst de bonenmix toe en verwarm deze kort mee. Strooi er net voor het serveren de peterselie overheen en breng op smaak met peper en zout.
  7. Serveer de groenten samen met de kipfilet en de rijst.

    Voedingswaarde

  • Kcal 365
  • Eiwit 38 g
  • Koolhydraten 29 g
  • Vet 11 g