
Mini broodpudding met paasstol
6 pers.
ca. 50 min
Hollands
Ingrediënten
4 el boter, op kamertemperatuur
6 sneetjes paasstol
100 g ontdooide bramen (doosje 250 gram, diepvries)
2 eieren
250 ml slagroom
75 ml volle melk
2 el suiker
1 tl kaneel poedersuiker
6 soufflékommetjes (125 gram)
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de soufflékommetjes royaal in met de boter. Snijd de paasstol in korte repen van 2 cm breed. Verdeel de paasstol en de bramen over de kommetjes. Klop de eieren los met een garde met de slagroom, melk, suiker en kaneel. Schenk het roommengsel in de kommetjes en bak ze in het midden van de oven in ca. 35 min. goudbruin. Laat iets afkoelen en serveer warm met poedersuiker.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
265 kcal
Vetten
12 gram
Koolhydraten
27 gram
Eiwitten
10 gram
Meer recepten in de categorie