Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mini broodpudding met paasstol

Mini broodpudding met paasstol

Ingrediënten

  • 4 el boter, op kamertemperatuur
  • 6 sneetjes paasstol
  • 100 g ontdooide bramen (doosje 250 gram, diepvries)
  • 2 eieren
  • 250 ml slagroom
  • 75 ml volle melk
  • 2 el suiker
  • 1 tl kaneel poedersuiker
  • 6 soufflékommetjes (125 gram)
Mini broodpudding met paasstol product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 50 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de soufflékommetjes royaal in met de boter. Snijd de paasstol in korte repen van 2 cm breed. Verdeel de paasstol en de bramen over de kommetjes. Klop de eieren los met een garde met de slagroom, melk, suiker en kaneel. Schenk het roommengsel in de kommetjes en bak ze in het midden van de oven in ca. 35 min. goudbruin. Laat iets afkoelen en serveer warm met poedersuiker.

    Voedingswaarde

  • Kcal 265
  • Eiwit 10 g
  • Koolhydraten 27 g
  • Vet 12 g