
Mini-charlottes met mascarponecrème, mango en passievrucht
Diner
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
1 bakje mascarpone (Galbani, 250 g)
75 ml slagroom
2 el suiker
1 zakje vanillesuiker
1 mango
20 lange vingers
2 passievruchten (Eat Me)
4 topjes munt
Keukenmateriaal: mixer, 4 (paas)lintjes
Bereidingswijze
Klop met de mixer de mascarpone met de slagroom, de suiker en de vanillesuiker tot een dikke, lobbige crème.
Schil de mango. Snijd het vruchtvlees van de pit en in dunne plakjes.
Spuit of schep 4 torens van de crème op 4 borden. Halveer met een scherp mes de lange vingers en zet ze rondom de crème. Bind er eventueel een mooi lint met strik rond.
Garneer de mini-charlottes met de mango, het vruchtvlees van de passievruchten en een topje munt.
Variatietip
Liever aardbeien of frambozen? Schep een beetje aardbeien- of frambozenjam in de mini-charlottes en garneer met verse aardbeien of frambozen en munt.
Meer recepten in de categorie