Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Mini pavlova met warme druiven
LEKKER_MET_LAAGBLIJVERS

Mini pavlova met warme druiven

dessert
4 pers.
ca. 180 min
5.20 voor 4 pers.

Ingrediënten

2 stuks Eieren
1 eetlepel Dureya
100 gram Poedersuiker
300 gram Rode druiven
150 ml Huiswijn rood
3 eetlepel Suiker
1 stuk Handsinaasappelen
50 gram Roomboter
100 gram Slagroom
150 gram Griekse yoghurt

Kies producten

Dureya maizena
Per 250 g
0.
75
1
1
Van Gilse poedersuiker
Per 250 g
1.
05
1
1
PLUS Druiven rood pitloos
Per 500 g
2.
75
1
1
PLUS Huiswijn Rood 
Per 1000 ml
4.
69
1
1
Neutraal Suiker
Per 1500 g
1.
43
1
1
PLUS Handsinaasappelen
Per 2 kg
3.
29
1
1
Zuivelmeester Roomboter ongezouten
Per 250 g
2.
65
1
1
Melkan Houdbare slagroom
Per 200 ml
1.
09
1
1

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 100 graden.
2. Klop de eiwitten op tot deze stijf beginnen te worden. Voeg de maïzena, het zout en 75 gram poedersuiker toe en klop verder tot je een schuim hebt met stevige pieken. Je moet de kom op z’n kop kunnen houden zonder dat het schuim eruit valt.
3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het schuim in 4 ronde hoopjes, duw de bovenkant plat met een lepel (dit is zodat je straks de druiven er makkelijker op kunt serveren).
4. Bak ze 2.5 uur af in de oven, de buitenkant moet stevig aanvullen. Laat de meringue afkoelen in de oven met de deur dicht.
5. Verhit intussen de rode wijn, de suiker en de schil van een sinaasappel tot de suiker is opgelost. Haal de schil van de sinaasappel uit de saus en voeg de druiven toe. Verhit mee tot de druiven zacht beginnen te worden, ongeveer 10 minuten. Voeg als laatste de boter toe en roer door tot dit gesmolten is.
6. Klop intussen de slagroom met de overige poedersuiker op tot een lobbige massa. Spatel de Griekse yoghurt hier doorheen.
7. Verdeel de room op de meringues en lepel er wat druiven met saus overheen. Dien direct op.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Lekker met Laagblijvers
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing PLUS Boerentrots Biefstuktartaartjes Blonde d'Aquitaine 2 stuks en 4 stuks
Lees meer

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen