

Mini saucijzenbroodjes
Ontbijt
4 pers.
ca. 30 min
7.20 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Bladerdeeg
1 stuk PLUS Gemengd gehakt gekruid
2 stuks Eieren
30 gram Paneermeel
1 theelepel Knoflookpoeder
100 gram PLUS Goudse geraspte kaas jong
2 eetlepel Mosterd
2 eetlepel Sesamzaad
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden en laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
2. Kneed het gehakt met een ei, de paneermeel, knoflookpoeder en geraspte kaas door, breng op smaak met peper en zout en verdeel in 24 gelijke balletjes.
3. Snij elk plakje bladerdeeg door midden en smeer in met een klein beetje mosterd. Rol het balletje gehakt in een staafje dezelfde lengte als het bladerdeeg en vouw dubbel. Duw met een vork goed aan, leg op een met bakpapier beklede bakplaat en herhaal met de rest.
4. Klop het andere ei op en smeer hiermee de saucijzenbroodjes in en sprenkel de sesamzaad eroverheen. Bak 15 tot 20 minuten af in de oven, tot de broodjes goudbruin zijn.
Meer recepten in de categorie