
Mini Snicker-MonChou taartjes
8 pers.
ca. 25 min
Ingrediënten
400 gram digestive
170 gram snickers
2 handjes pinda's
75 gram roomboter
200 gram MonChou
250 ml slagroom
Bereidingswijze
+ keukenmachine, mixer
1. Maal de koekjes fijn. Snijd de snickers in stukjes. Hak de pinda’s grof.
2. Smelt de boter in een steelpan en roer de gemalen koekjes erdoor. Verdeel over 8 glaasjes, druk goed aan met de bolle kant van een lepel. Laat 15 minuten opstijven in de koelkast.
3. Roer de monchou glad. Klop de slagroom stijf en spatel voorzichtig door de monchou. Roer de 3/4 van de snickers en 3/4 van de pinda’s erdoor en verdeel het mengsel over de glaasjes. Laat minimaal 1,5 uur opstijven in de koelkast.
4. Garneer de taartjes met de overige pinda’s en stukjes snickers en serveer.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2542 Kj
Calorieën
607 kcal
Vetten
40 gram
Waarvan verzadigd vet
21 gram
Koolhydraten
51 gram
Waarvan suikers
26 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
10 gram
Meer recepten in de categorie