
Mokka panna cotta
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
2 stuks koeken
250 ml ijskoffie
100 gram melkchocolade
5 blaadjes Gelatine
350 ml slagroom
1 eetlepel witte basterdsuiker
Bereidingswijze
1. Hak de bros in stukjes.
2. Breng de ijskoffie, 250 ml slagroom en de suiker aan de kook.
3. Week de gelatineblaadjes in koud water. Knijp uit en voeg toe aan het warme koffiemengsel. Roer tot alles opgelost is. Giet in glaasjes en laat ten minste 4 uur opstijven in de koelkast.
4. Verwarm de overige slagroom, voeg de chocolade toe, roer tot de chocolade is opgelost en laat iets afkoelen. Giet over de opgesteven panna cotta.
5. Breek de pindakoeken in kleine stukjes en garneer.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2156 Kj
Calorieën
515 kcal
Vetten
38 gram
Waarvan verzadigd vet
21 gram
Koolhydraten
36 gram
Waarvan suikers
35 gram
Vezels
2 gram
Eiwitten
8 gram
Meer recepten in de categorie