Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mokka panna cotta

Mokka panna cotta

Ingrediënten

  • 2 stuks koeken
  • 250 ml ijskoffie
  • 100 gram melkchocolade
  • 5 blaadjes Gelatine
  • 350 ml slagroom
  • 1 eetlepel witte basterdsuiker
Mokka panna cotta product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Hak de bros in stukjes.
  2. Breng de ijskoffie, 250 ml slagroom en de suiker aan de kook.
  3. Week de gelatineblaadjes in koud water. Knijp uit en voeg toe aan het warme koffiemengsel. Roer tot alles opgelost is. Giet in glaasjes en laat ten minste 4 uur opstijven in de koelkast.
  4. Verwarm de overige slagroom, voeg de chocolade toe, roer tot de chocolade is opgelost en laat iets afkoelen. Giet over de opgesteven panna cotta.
  5. Breek de pindakoeken in kleine stukjes en garneer.

    Voedingswaarde

  • Kcal 515
  • Eiwit 8 g
  • Koolhydraten 36 g
  • waarvan suikers 35
  • Vet 38 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 21
  • Vezels 2