
Monchoutaart met kersen
Nagerecht
8 pers.
ca. 25 min
Europees
Ingrediënten
75 gram boter
200 gram kandijkoekjes (verkruimeld)
250 milliliter slagroom
1 zakje slagroomversteviger
1 zakje vanillesuiker
200 gram monchou
75 gram witte basterdsuiker
2 blikken vlaaivulling kersen
Bereidingswijze
1. Klop de slagroom met de slagroom- versteviger en vanillesuiker lobbig. Voeg de monchou met de basterdsuiker toe en mix kort op de laagste stand.
2. Neem de bakvorm uit de koelkast en verdeel het roomkaasmengsel gelijkmatig erover. Laat de taart minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Verdeel het vlaaifruit over de taart en bewaar tot het serveren in de koelkast.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
520 kcal
Vetten
32 gram
Waarvan verzadigd vet
20 gram
Koolhydraten
54 gram
Vezels
1 gram
Eiwitten
4 gram
Meer recepten in de categorie