
Naanpizza met gekaramelliseerde ui
4 pers.
ca. 30 min
Aziatisch
Ingrediënten
4 stuks naanbrood
3 stuks rode ui
1 eetlepel honing
50 ml balsamicoazijn
200 gram bimi
200 gram gijs boerenkaas
70 gram walnoten
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Pel en snijd de rode ui in flinterdunne ringen. Snijd de bimi in de lengte doormidden. Rasp de kaas.
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui. Voeg de honing en het balsamicoazijn toe en laat op laag vuur 10 minuten karamelliseren.
Beleg de naan met wat geraspte kaas, volg met de gekaramelliseerde rode ui, wat bimi en nog wat kaas. Bak de naanpizza's in de oven in 15 minuten gaar en goudbruin. Verhit ondertussen een koekenpan en rooster de walnoten in 5 minuten goudbruin. Laat iets afkoelen en hak grof. Garneer de naanpizza's met de geroosterde walnoten.
Meer recepten in de categorie