Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Naanpizza met gekaramelliseerde ui

Naanpizza met gekaramelliseerde ui

Ingrediënten

  • 4 stuks naanbrood
  • 3 stuks rode ui
  • 1 eetlepel honing
  • 50 ml balsamicoazijn
  • 200 gram bimi
  • 200 gram gijs boerenkaas
  • 70 gram walnoten
Naanpizza met gekaramelliseerde ui product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Pel en snijd de rode ui in flinterdunne ringen. Snijd de bimi in de lengte doormidden. Rasp de kaas.
  3. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui. Voeg de honing en het balsamicoazijn toe en laat op laag vuur 10 minuten karamelliseren.
  4. Beleg de naan met wat geraspte kaas, volg met de gekaramelliseerde rode ui, wat bimi en nog wat kaas. Bak de naanpizza's in de oven in 15 minuten gaar en goudbruin. Verhit ondertussen een koekenpan en rooster de walnoten in 5 minuten goudbruin. Laat iets afkoelen en hak grof. Garneer de naanpizza's met de geroosterde walnoten.