
Naked cake Bonne Maman bosvruchten
Nagerecht
8 pers.
ca. 90 min
Frans
Ingrediënten
5 stuks eieren
50 milliliter water
300 gram Bonne Maman Aardbeien confiture (aardbeien)
300 gram mascarpone op kamertemperatuur
475 gram slagroom lobbig
2 zakjes klopfix
1 stuk citroen rasp
1 extra rood fruit (om te garneren)
6 klein takjes verse munt
1 poedersuiker (om te garneren)
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven op 170 gr en bereid het bisquit volgens de verpakking. En laat op een rooster afkoelen.
2. Klop de slagroom lobbig samen het de 2 zakjes klopfix en spatel daarna de mascarpone en citroenrasp er doorheen tot er geen klontjes meer zijn.
3. Snij de afkoelde bisquit in 4 gelijke plakken en besmeer met ongeveer 2 eetlepels bonne maman aardbeien confiture op het midden en laat ongeveer 1 cm van de rand vrij en doe er 1/4 van de creme op. Herhaal dit met bij de 2de laag.
4. Smeer een dunne laag creme over de cake en smeer hem uit met het paletmes.
5. Verdeel de eventuele mouse die over is over het midden van de naked cake en meng het roodfruit met de confiture en doe die er boven op. Maak af met munt.
Meer recepten in de categorie