Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. No bake mini cheesecakes

No bake mini cheesecakes

Ingrediënten

  • 150 gram digestive
  • 100 gram pepernoten
  • 125 gram blauwe bessen
  • 200 gram roomkaas
  • 150 ml slagroom
  • 1 stuk citroen
  • 1 eetlepel suiker
No bake mini cheesecakes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Verkruimel de koekjes grof. Verkruimel de chocoladepepernoten grof. Pers het sap uit de citroen.
  2. 2. Verhit de blauwe bessen samen met het citroensap in een steelpannetje. Laat 10 minuten zachtjes inkoken tot een dikke saus, roer regelmatig door. Haal van het vuur en laat afkoelen.
  3. 3. Klop de slagroom samen met de suiker lobbig.
  4. 4. Meng de slagroom met de roomkaas en roer de blauwe bessensaus erdoorheen.
  5. 5. Vul de bodem van 4 glaasjes met de grove koekkruimels, schep hier het roomkaasmengsel bovenop en strijk glad. Laat 1 uur opstijven in de koelkast. Garneer met de chocolade pepernoten.

    Voedingswaarde

  • Kcal 623
  • Eiwit 9 g
  • Koolhydraten 58 g
  • waarvan suikers 28
  • Vet 39 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 23
  • Vezels 4