Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Noedels met boontjes en pittige omeletreepjes

Noedels met boontjes en pittige omeletreepjes

Ingrediënten

  • 250 gram woknoedels
  • 200 gram sperziebonen
  • 3 eetlepels groene currypasta
  • 400 gram champignons
  • 1 stuk rode peper
  • 1 bosje koriander
  • 6 stuks eieren
Noedels met boontjes en pittige omeletreepjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng een pan met water aan de kook.
  2. Dop ondertussen de sperziebonen en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de champignons in vieren, de rode peper in kleine stukjes en verwijder de zaadjes. Hak de koriander fijn.
  3. Breek de eieren in een kom en kluts ze samen met de koriander en de rode peper tot een romig mengsel.
  4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan, voeg de groene currypasta toe en bak 1 minuut. Voeg de sperziebonen en de champignons toe en roerbak nog 6 minuten mee.
  5. Kook ondertussen de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, voeg ze aan de groenten toe en bak nog 2 minuten mee.
  6. Verhit, terwijl de woknoedels koken, een scheutje olie in een andere koekenpan en bak 4 omeletten van het eiermengsel. Rol de omeletten op en snijd ze in dunne reepjes.
  7. Verdeel de noedels samen met de pittige eierreepjes over de borden.

    Voedingswaarde

  • Kcal 295
  • Eiwit 19 g
  • Koolhydraten 22 g
  • waarvan suikers 2
  • Vet 14 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 3
  • Vezels 5