
Noedels met boontjes en pittige omeletreepjes
4 pers.
ca. 20 min
Ingrediënten
250 gram woknoedels
200 gram sperziebonen
3 eetlepels groene currypasta
400 gram champignons
1 stuk rode peper
1 bosje koriander
6 stuks eieren
Bereidingswijze
1. Breng een pan met water aan de kook.
2. Dop ondertussen de sperziebonen en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de champignons in vieren, de rode peper in kleine stukjes en verwijder de zaadjes. Hak de koriander fijn.
3. Breek de eieren in een kom en kluts ze samen met de koriander en de rode peper tot een romig mengsel.
4. Verhit een scheutje olie in een koekenpan, voeg de groene currypasta toe en bak 1 minuut. Voeg de sperziebonen en de champignons toe en roerbak nog 6 minuten mee.
5. Kook ondertussen de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, voeg ze aan de groenten toe en bak nog 2 minuten mee.
6. Verhit, terwijl de woknoedels koken, een scheutje olie in een andere koekenpan en bak 4 omeletten van het eiermengsel. Rol de omeletten op en snijd ze in dunne reepjes.
7. Verdeel de noedels samen met de pittige eierreepjes over de borden.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
1239 Kj
Calorieën
295 kcal
Vetten
14 gram
Waarvan verzadigd vet
3 gram
Koolhydraten
22 gram
Waarvan suikers
2 gram
Vezels
5 gram
Eiwitten
19 gram
Meer recepten in de categorie