
Noedels met paksoi en peultjes in hoisinsaus
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Aziatisch
Ingrediënten
400 gram Conimex woknoedels
1 stuk paksoi
200 gram taugé
1 flesje hoisinsaus
200 gram peultjes
1 bosje bosui
2 eetlepels sesamzaadjes
0.5 bosjes koriander
1 stuk limoen
Bereidingswijze
1. Bereid de eiernoodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Snijd de paksoi grof, de bosui in fijne schuine ringen en de limoen in partjes. Hak de koriander grof.
3. Verhit een wokpan met wat olie en wok de paksoi en de peuljes 3 minuten op hoog vuur. Voeg 2/3 van de bosui en de taugé toe en wok nog eens 2 minuten.
4. Doe de woksaus en de eiernoodles bij de groenten en verwarm 2 minuten.
5. Verdeel de noodles over 4 kommen en garneer met de resterende bosui, verse koriander, sesamzaad en partjes limoen.
Meer recepten in de categorie