
Noedels met Thaise groente en krokante vissticks
Hoofdgerecht
4 pers.
ca. 35 min
Thais
Ingrediënten
1 pak Iglo Vissticks (15 stuks)
1 pak mihoen (250 g)
2 el PLUS Zonnebloemolie
2 zakken wokgroenten Thaise stijl (600 g)
2 tenen knoflook, geperst
2 cm gemberwortel, geschild en geraspt
3 el sojasaus
1 el PLUS honing
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Bereid de vissticks op de bakplaat volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok. Bak de groenten in 5 min. beetgaar.
Meng voor de woksaus de knoflook, gember, sojasaus en honing.
Schep de mihoen met de woksaus door de groenten. Breng op smaak met peper.
Verdeel de mihoen over 4 kommen. Snijd de knapperige vissticks in stukken en verdeel ze over de mihoen.
Variatietip
Bestrooi met knapperige ringetjes bosui. Lekker met partjes limoen.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
559 kcal
Vetten
15 gram
Waarvan verzadigd vet
1 gram
Koolhydraten
81 gram
Waarvan suikers
11 gram
Vezels
8 gram
Eiwitten
21 gram
Zout
2.70 gram