

Noedelsalade met vissticks
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
9.44 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Komkommer
2 stuks Paprika
2 eetlepel Zonnebloemolie
300 gram Udon noedels
12 stuks Vissticks
1 eetlepel Sojasaus
1 eetlepel Sesamolie
1 stuk Limoenen
1 theelepel Neutraal suiker
50 gram Pinda
10 gram Koriander
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 220 graden (boven- en onderwarmte).
2. Verwijder de zaadlijst van de komkommer en snij, net als de paprika, in hele dunne reepjes.
3. Kook de noedels zoals op de verpakking vermeld staat. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de vissticks aan beide kanten aan tot goudbruin en gaar.
4. Meng voor de dressing de sojasaus, sesamolie, de sap van een limoen en de suiker door tot de suiker is opgelost.
5. Meng de groenten met de noedels en de dressing. Verdeel over 4 borden. Hak de pinda’s en de koriander grof en garneer hier de salade mee. Serveer met de vissticks.
Meer recepten in de categorie