
Noedelsoep met kokos en zalm
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
2 teentjes knoflook
200 gram paddenstoelenmix
1 stuk rode peper
400 gram zalmfilets
400 gram broccoli
200 gram Thaise roerbakgroente
1 stengel citroengras
250 ml kokosmelk
400 gram noodles
Bereidingswijze
1. Pel de knoflook en snijd fijn. Halveer de paddenstoelen. Haal de zaadlijst uit de rode peper en hak fijn. Snijd de zalm in blokjes.
2. Roerbak de groenten met de knoflook, 1 stengel citroengras en rode peper en voeg daarna de kokosmelk toe samen met 250 ml water.
3. Kook de noedels volgens de verpakking.
4. Doe de zalmblokjes bij de soep en laat nog 5 minuten garen.
5. Verdeel de soep over de borden en doe de noedels er bij in.
Tip: Garneer met wat verse basilicum.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
3204 Kj
Calorieën
760 kcal
Vetten
31 gram
Waarvan verzadigd vet
16 gram
Koolhydraten
77 gram
Waarvan suikers
7 gram
Vezels
9 gram
Eiwitten
27 gram