
Noodles met Chinese kool, paksoi, biefstuk en oestersaus
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 20 min
55.57 voor 4 pers.
Ingrediënten
300 gram Blonde d'aquitaine biefstuk
2 eetlepel Oestersaus
15 gram Gember
1 tenen Knoflook
2 takjes Bosui
200 gram Chinese kool
1 stuk Paprikamix
2 eetlepel Sesamolie
250 gram Bio+ volkoren noodles
1 eetlepel Sesamzaad
Bereidingswijze
1. Snijd de biefstuk in reepjes en meng met 2 eetlepels oestersaus. Laat circa 15 minuten op kamertemperatuur marineren.
2. Schil de gember en snijd fijn. Snijd de knoflook fijn en de bosui in stukken van 3 cm. Snijd de paprika's en de Chinese kool in dunne reepjes.
3. Verhit 1 eetlepel sesamolie in een wok en bak de gember, knoflook en bosui 4 minuten op hoog vuur. Wok de Chinese kool en de paprika's de laatste minuut mee. Schep uit pan.
4. Verhit de rest van de olie in de wok en bak de biefstuk 1 min op hoog vuur. Meng met de groenten.
5. Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster ondertussen de sesamzaadjes. Giet de noodles af en meng met de oestersaus door de groenten en biefstukreepjes.
Meer recepten in de categorie