Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Noodles met gebakken zalm

Noodles met gebakken zalm

Ingrediënten

  • 800 gram Chinese roerbakgroente
  • 2 stuks zoete puntpaprika's
  • 1 stuk ui
  • 600 gram zalmfilets
  • 20 gram koriander
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel honing
  • 2 teentjes knoflook
  • 248 gram noodles
Noodles met gebakken zalm product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Halveer de puntpaprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in halve ringen. Pel en snijd de ui in partjes en pers de knoflook. Hak de koriander grof.
  2. 2. Wrijf de zalm in met olijfolie. Verwarm een koekenpan en bak de zalm eerst op de huid 4 minuten en vervolgens nog 4 minuten aan de andere kant.
  3. 3. Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. 4. Roer de knoflook, de gembersiroop, de sojasaus en de honing tot een gladde saus.
  5. 5. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een wokpan en roerbak de ui, de roerbakgroente en de paprika. Voeg de saus, de noodles en de helft van de koriander toe en meng door elkaar.
  6. 6. Verdeel de noodels over de borden en leg de zalm erop. Garneer met de overige koriander.
  7. Tip: Lekker met verse rode peper.

    Voedingswaarde

  • Kcal 663
  • Eiwit 36 g
  • Koolhydraten 63 g
  • waarvan suikers 15
  • Vet 24 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 5
  • Vezels 11